| Usein kysytyt kysymykset |

Miten Huoneistomanageri eroaa muista vuokravälitysyrityksistä?

Toimintaamme ohjaa vain yksi ajuri – tai oikeastaan kaksi, parhaan mahdollisen vuokralaisen löytäminen ja tyhjien kuukauksien välttäminen. Näin ollen pyrimme maksimoimaan toimeksiantajan tuotot ja sitä kautta luomaan arvoa. Me emme kilpaile hinnalla vaan laadulla. Käytämme toiminnassamme uusia nykyaikaisia sähköisiä palveluita, kuitenkaan perinteistä toimintatapaa unohtamatta. Me hoidamme toimeksianto- ja vuokrasopimukset vaikka asiakkaan luona, mikäli asiakas niin haluaa. Meillä asiakas ei juokse vaan me juoksemme. 

Huoneistomanagerin vuokravälittäjät ovat myös itse vuokranantajia, joten olemme valmiita auttamaan toimeksiantajia liittyen vuokraus- tai asuntosijoitustoimintaan koko vuokrasuhteen ajan. Vaikka olemmekin tässä segmentissä melko uusi yritys, on meillä taustalla pitkä vuokranantajakokemus! Toiminnassamme hyödynnämme uusinta teknologiaa, alalta kertynyttä kokemusta ja omia hyväksi todettuja prosesseja. Näin saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen!

Mitä tarkoittaa jatkuva vuokratakuu?

Toiminnassamme kaiken a ja o on löytää toimeksiantajalle mahdollisimman hyvä vuokralainen. Olemme valmiita tekemään sen eteen paljon töitä ja osoitukseksi siitä, tarjoamme asiakkaillemme Huoneistomanagerin VARMA-sopimuksen, jossa me takaamme koko vuokrasuhteen vuokrat. Mikäli vuokralaiselle sattuisi vuokranmaksuesteitä, vuokrat tilitetään asiakkaillemme aivan normaalisti. 

Mitä tarkoittaa LVV-sertifioitu?

LVV eli laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä -nimikettä voivat käyttää vain keskuskauppakamarin kokeen hyväksytysti suorittaneet henkilöt. Huoneistomanageri Oy:n edustajat ovat kaikki suorittaneet ko. tutkinnon.

Mitä palvelunne maksaa ja mitä se sisältää?

Huoneistomanagerin Vuokravälityksen hinta on 1 x kuukauden vuokra ja se sisältää vuokravälityksen, huoneiston alku- ja lopputarkastuksen, edustavat markkinointikuvat sekä tuen ja neuvonnan koko vuokrasuhteen ajan.

Välityspalkkion vähimmäissumma on 500 euroa (sis alv.)

Huoneistomanagerin VARMA-sopimuksella palkkiomme on 0,9 x kuukauden vuokra + 4,9% kuukauden vuokrasta. Tämä sisältää normaalin vuokravälityksen lisäksi vuokratakuun koko vuokrasuhteelle. Lisäksi tässä sopimuspaketissa Huoneistomanageri tilittää vuokranantajalle vuokrat aina vuokrasopimuksessa sovittuna eräpäivänä. Toimimme myös yhteyshenkilönä vuokranantajan sekä vuokralaisen välillä. Lyhyesti sanottuna, toimeksiantajan asunto on hallinnoinnissamme ja vuokranantaja voi muuttaa vaikkapa ulkomaille useammaksi vuodeksi – me hoidamme kaiken!

Välityspalkkion lisäksi toimeksiantajan maksettavaksi tulee isännöitsijän veloittama kustannus isännöitsijäntodistuspaketista.

Millä alueilla Huoneistomanageri toimii?

Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla sekä Turun alueella.

Voiko teidän kautta myös myydä asuntoja?

Ydinliiketoimintamme on alusta alkaen ollut vuokra-asuntojen välitys ja siihen liittyvät palvelut. Pyrimme edelleen keskittymään meidän ydinosaamiseen ja näin ollen emme ota vastaan asuntojen/kiinteistöjen myyntitoimeksiantoja.

Sulje valikko