Usein kysytyt kysymykset

Miten Huoneistomanageri eroaa muista vuokravälitysyrityksistä?

Toimintaamme ohjaa vain yksi ajuri – tai oikeastaan kaksi, parhaan mahdollisen vuokralaisen löytäminen ja tyhjien kuukauksien välttäminen. Näin ollen pyrimme maksimoimaan toimeksiantajan tuotot ja sitä kautta luomaan arvoa. Me emme kilpaile hinnalla vaan laadulla. Käytämme toiminnassamme uusia nykyaikaisia sähköisiä palveluita, kuitenkaan perinteistä toimintatapaa unohtamatta. Me hoidamme toimeksianto- ja vuokrasopimukset vaikka asiakkaan luona, mikäli asiakas niin haluaa. Meillä asiakas ei juokse vaan me juoksemme. Huoneistomanagerin välittäjät ovat myös itse vuokranantajia, joten olemme valmiita auttamaan toimeksiantajia liittyen vuokraus- tai asuntosijoitustoimintaan koko vuokrasuhteen ajan.

Mitä tarkoittaa vuoden vuokratakuu?

Toiminnassamme kaiken a ja o on löytää toimeksiantajalle mahdollisimman hyvä vuokralainen. Olemme valmiita tekemään sen eteen paljon töitä ja osoitukseksi siitä lupaamme taata ensimmäisen vuoden vuokrat, mikäli vuokralainen ne laiminlyö. Toisin sanoen haemme vuokralaisia asuntoonne kuin hakisimme omaamme!

Mitä tarkoittaa LVV-sertifioitu?

LVV eli laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä -nimikettä voivat käyttää vain keskuskauppakamarin kokeen hyväksytysti suorittaneet henkilöt. Huoneistomanageri Helsinki ja Huoneistomanageri Turku edustajat ovat kaikki suorittaneet ko. tutkinnon.

Sulje valikko