Vuokrarobotti

Tarvitsetko apua vuokran määrittämisessä? Vuokrarobottimme arvioi tilastojemme pohjalta asuntonne vuokratason ilmaiseksi hetkessä. Kokeile!

Arvio lähetetään sähköpostiisi. Sähköpostia ei käytetä markkinointiin.

Mikä ihmeen Vuokrarobotti?

Vuokrarobotti on Huoneistomanagerin kehittämä ohjelma, joka arvioi asuntosi markkinavuokran tilastollisilla menetelmillä. Vuokrarobotti on ilmainen.

Kuinka luotettava Vuokrarobotin arvio on?

Vuokrarobotti antaa alustavia arvioita. Jos asuntosi on melko tyypillinen alueellasi, saattaa arvio olla hyvinkin lähellä todellista markkinavuokraa. Vuokrarobotti on kuitenkin vielä kehitysvaiheessa, joten robotti saattaa tehdä virheitä.

Lähetin vuokra-arviokyselyn, mutta Vuokrarobotin mukaan kohteestani ei ollut tarpeeksi tietoa, jotta arvioi oltaisiin voitu antaa, mitä teen?

Ei hätää, nimenomaan tästä syystä annamme edelleen manuaalisia vuokra-arvioita ilmaiseksi. Mikäli et saa arvioita Vuokrarobotilta, käy täyttämässä oheinen lomake ja olemme teihin yhteydessä vuokra-arvion kanssa pikimmiten. Lomakkeen löydät tästä: https://www.huoneistomanageri.fi/ilmainen-vuokra-arvio/
 

Miten käytän Vuokrarobottia?

Täytät vain asunnon perustiedot, ja Vuokrarobotti lähettää arvion sähköpostiisi muutaman minuutin sisällä. Tärkeää: Jos käytät Vuokrarobottia useampaan kertaan, muista lisätä Vuokrarobotti luotettaviin lähettäjiin, tai arviot saattavat päätyä roskapostikansioon!

Jos tarvitset apua Vuokrarobotin käytössä, voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi chatin kautta.

Mihin sähköpostiani käytetään?

Sähköpostianne käytetään vain vuokra-arvion lähettämiseen ja mahdollisiin virheviesteihin. Sähköpostia ei käytetä markkinointiin.

Sulje valikko