Ota yhteyttä!

Rasmus Pedassaar

perustaja, helsinki

rasmus.pedassaar@huoneistomanageri.fi

040 688 6258

Tatu Koskela

perustaja, turku

tatu.koskela@huoneistomanageri.fi

045 633 5592

Arvot ja ideologia

Yrityksen vahvana taustavoimana toimii oma innostuksemme asuntosijoittamista kohtaan ja se, että olemme itse yksityisiä vuokranantajia. Olemme aidosti kiinnostuneita vuokramarkkinoista ja haluamme uudistaa vuokravälityksen alaa satsaamalla palveluun sekä laatuun. Toinen perustajastamme on esimerkiksi tutkinut korkeakoulussa asumistukien vaikutuksesta vuokratasoon ja miten jatkuvasti kasvaviin asumistukikustannuksiin voidaan vaikuttaa.

Toimintatapamme on tehdä parasta mahdollista työtä jokaisen toimeksiannon kohdalla. Otamme vuokrakohteista ammattimaiset valokuvat, taustoitamme vuokralaisehdokkaat mahdollisimman huolellisesti ja tähtäämme pitkäaikaisiin vuokrasopimuksiin. Koko prosessi tehdään täydellisesti ja joustavalla otteella alusta loppuun. Osoituksena luotettavuudesta ja hyvästä työstä voimme tarjota asiakkaillemme koko vuokrasuhteen ajan kestävää vuokratakuuta.

Toimintatapamme

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on tehdä asunnon vuokraamisesta vuokranantajalle huoletonta ja helppoa. Toimeksiantaja voi luottaa palveluumme, sillä ajattelemme jokaista toimeksiantoamme vuokranantajan silmin. Asioiminen kanssamme on vuokranantajalle vaivatonta, sillä sopimusasiat ja avainten luovutukset voidaan sopia vuokranantajan niin halutessa mihin tahansa, vaikka kotikäyntinä. Työaikamme ei pääty kello 16:00. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi lähes kaikki asuntonäytöt järjestetään yksityisnäyttöinä, jolloin jokaiseen hakijaan voidaan perehtyä. Näin ollen myös vuokralaiskandidaatit pääsevät vapaammin keskustelmaan vuokravälittäjän kanssa ja esittämään kysymyksiä.

Sulje valikko